Ask us - button

Bronkhorst High-Tech B.V. en de Belastingdienst tekenen convenant

Bronkhorst High-Tech B.V. en de Belastingdienst hebben woensdag 17 februari 2010 een samenwerkingsovereenkomst (convenant) ondertekend waarmee het zogeheten horizontale toezicht van kracht wordt. In het convenant zijn afspraken gemaakt over de wijze en intensiteit van het toezicht. Beide partijen spreken hierin de intentie uit hun onderlinge relatie te baseren op samenwerking, wederzijds vertrouwen, transparantie, begrip en toekomstgerichtheid.
Door een goed ingerichte organisatie nu en afspraken om fiscale kwesties bijtijds te bespreken, kunnen controles bij Bronkhorst High-Tech B.V. en haar gelieerde ondernemingen achteraf beperkt blijven. De fiscale regels blijven hierbij gewoon bestaan maar afstemming vooraf maakt het voor beide partijen eenvoudiger. De Belastingdienst kan het toezicht veel efficiënter uitvoeren en Bronkhorst High-Tech B.V. en haar gelieerde ondernemingen lopen minder fiscale risico's en ervaren minder administratieve lasten.
 
Het convenant werd ondertekend door de directie van Bronkhorst High-Tech B.V. (Dhr. T. Bruggeman en Dhr. W. Jouwsma) en Mr. F. Schippers van het managementteam van de Belastingdienst. Bronkhorst High-Tech B.V. is het tweede bedrijf in Oost Nederland waarmee een convenant voor horizontaal toezicht wordt gesloten.


25-03-2010
Share this page: