Ask us - button

RvA accreditatie voor kalibratielaboratorium Bronkhorst High-Tech

RUURLO - Bronkhorst High-Tech B.V. produceert al bijna 30 jaar thermische mass flow meters en -regelaars. Deze instrumenten worden gekalibreerd met hoogwaardige kalibratieapparatuur waarvan de certificering via VSL (voorheen NMi) herleidbaar is naar (inter)nationale standaarden.

Op woensdag 8 september 2010 ontving de directie van Bronkhorst High-Tech uit handen van Dhr.  van der Poel, Algemeen Directeur van de Raad voor Accreditatie (RvA), het ISO/IEC 17025:2005 certificaat, de hoogste nationale standaard op het gebied van gaskalibratie. Derhalve is Bronkhorst gerechtigd om geaccrediteerde gaskalibraties uit te voeren voor een uniek bereik van 0,0007 tot 6200 ln/min. Dit geldt voor mass flow meters en regelaars van Bronkhorst High-Tech als mede voor andere merken. Naast mass flow kalibraties biedt Bronkhorst tevens de mogelijkheid volume flow kalibraties uit te voeren van 0,0007 tot 6650 l/min.

De mogelijkheid tot het bieden van een geaccrediteerde kalibratie geldt niet alleen voor nieuw te leveren instrumenten, maar ook voor reeds geleverde apparaten. Daarnaast kunnen ook portable en bench-top kalibratiesystemen worden aangeboden met een optioneel RvA-kalibratiecertificaat.


08-09-2010
Share this page: